Pregunta de una No experta

Por StickArtStudio - 25/10/2010 - 4 comentarios

Hola!

Para una sesión de fotos de un amigo tengo que empalidecer la piel desnuda de una modelo peliroja pigada sin que se vea maquillada ni q pierda el encanto de este tipo de piel … luego encima he de redibujar la venas rojizas … que me aconsejais para empalidecerla? Gràcies!

20

4 COMENTARIOS

mariona 25 octubre, 2010

Hola,
Puedes utilizar cualquier fondo que no sea muy cubriente. Make up forever, tiene una línea que se llama » Face & Body» son fondos siliconados que se trabajan muy bien y con los que conseguirás transparencia. Si lo que buscas es que no se cubran esas pecas naturales que suelen tener las pelirrojas, esto te funcionará. Tienes varias tonalidades, la gama de los más claros esta muy bien y te aportará luminosidad a la piel. Como el nombre muy bien dice, lo puedes utilizar para la cara y para el cuerpo. En cuanto a las venas… no sé muy bien que quieres hacer, pero acuérdate que si son venas, normalmente suelen ser azul-verdosas. Las rojitas son los capilares…
Petons y sort!!

Nadia 26 octubre, 2010

Gràcies!

Ok! merci pel consell!
El noi vol que remarque les venes de color vermell pq ell desprès vol crear un video ( a part de les fotos) a on la ma d’un noi (que he d’enfosquir) acariciarà la noia i s’aniran il.luminant les venes amb vermell que jo hauré maquillat per a la sessió.
Suposo que per a enfosquir la ma i braç del noi tmb va be q utilitzi el face and body no? i per a les venes acuacolor? o millor els supracolor?

moltes gràcies!

mariona 26 octubre, 2010

Hola Nadia,
Pots crear venes, capil.lars, varius… tot el que vulguis i ho pots fer de diferents maneres.
Amb els acuacolors, aconseguiràs un resultat molt més fantasiòs, tot depèn del que de la idea que tinguis.
Els supra colors, estan molt bé però son més opacs. Crec que els venen per unitats, la qual cosa fa que sigui més econòmic.
Si el que el que estàs cercan és realisme i transparència, això ho aconseguiràs amb les paletes d’alcohol. «Skin ilustrator» és una marca, n’hi han d’altres com la casa «Temptu» que té unes paletes fantàstiques, per mi les millors.
Les característiques d’aquest maquillatge, és que es disolen amb alcohol de 96º. Per aquesta raó, aguanten molt bé si la persona sua, o si hi han fregaments sobre el maquillatge. Només se’n va amb el mateix producta amb el qual es disold.
Hi han paletes amb molts tons per diferents finalitats. N’hi ha una que es la de FX que és on trobaràs els colors de venes que busques. Aquestes paletes son més cares però donen molt de si.
Una vegada has dibuixat les venes amb el to desitjat, ho maquilles després per sobre amb els «face & body» treballant bé el fondo per aconseguir uniformitat. Queda molt real!!

Ah! me’n oblidava, doncs si, el «face & body» també té tons més alts que et permeten broncejar la pell.

Salut i espero que et surti molt bé!!

Nadia 27 octubre, 2010

moltes moltes moltes gràcies!!! més no em podries haver ajudat!!!

Nadia

COMENTAR

*Campos obligatorios

NOVEDADES

Contáctanos

¿Tienes alguna duda sobre los productos, la escuela o cualquier otro aspecto de StickArt Studio?

Por favor, comprueba los campos marcados.

IDENTIFÍQUESE PARA ENTRAR EN LA INTRANET

− 6 = 1

¿Quieres recibir cómodamente en tu email nuestras novedades? Con nuestra newsletter estarás siempre al tanto de las novedades más importantes tanto en el mundo del maquillaje como en nuestra escuela y nuestros productos. ¡No te lo pierdas!

* This field is required